HI280 polcos állványrendszer

Ft +ÁFA

Leírás

A HI 280 polcos állványrendszer egy kapcsolható elven működő rendszer. Az egyszerű szerelhetőség és a rugalmasság érdekében nem használunk csavarokat. Az állványrendszer alapjai a polcok és az oszlopok, melyek horganyzott felületű acélból készülnek. 

A HI 280 polcrendszer testreszabhatósága lehetővé teszi az állványok minden területen történő felhasználását. Legyen szó egy- vagy többszintes állványról, ömlesztett áruk dobozos tárolásáról, a HI 280 nem csak tárolófelületet jelent, hanem átláthatóságot és rendszerezettséget is.

Az állvány elemeit előre horganyzott acélból, teljesen automatizált gyártósoron gyártják, ennek eredménye a magas és egységes minőségű termék. A kivitel tervezése során azt az alapelvet követtük, hogy a minél kevesebb alkatrészből álljon. Mivel keresztmerevítőre nincs szükség, az állványmélységnek megfelelő maximális raktárkapacitást érhetjük el.

A mélységi méret 300 mm-től 1000 mm-ig, a mezőszélesség maximum 2500 mm-ig terjedhet. A standard kivitelű oszlop magassága 1000-től 4600 mm-ig változtatható. Magasraktári berendezés esetében a magasság elérheti a 15000 mm-t is. A maximális polcterhelhetőség 75 kg -tól 400 kg-ig terjed.

A HI 280 polcrendszer számos kiegészítővel rendelkezik.

Előnyök:

  • Összeszerelés csavarok nélkül. A keret gyors és pontos összeszerelése után a többi rendszerelem egyszerűen kapcsolható.
  • Ergonómikus és munkavédelmi szempontból biztonságos kialakítás.
  • Rendszer a mának és a holnapnak. Évek múlva is ugyanezzel a rendszerrel bővítheti vagy alakíthatja át raktárát.
  • Könnyen kezelhető, és minden könnyen hozzáférhető.
  • Széleskörű felhasználhatóság: egyszerű polctól négyszintes vagy automatizált magasraktárakig