Üdvözöljük honlapunkon!

Engedje meg, hogy bemutassuk magunkat pár mondatban. 1998 óta, különböző formában, de azonos céllal végezzük tevékenységünket. Célunk a múzeumi, kiállítótéri, galéria és üzletberendezések tervezése és gyártása, mely az intézmények, cégek speciális elvárásainak megfelel. Mi az amit nyújtani tudunk ehhez?
Saját gyártású vitrinekkel, egyedi bútorokkal, interaktív berendezésekkel, paravánokkal és egyéb speciális eszközökkel biztosítjuk a múzeumok,intézmények, kiállítások és üzletek széles sprektumának teljeskörű kiszolgálását.
A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően az általunk gyártott termékek prémium minőségűek, időtállóak. Magas rugalmasságot biztosítanak akár a tervezők, akár a felhasználok egyéni igényeinek kielégítésére.
Vitrineink saját gyártású, egyedi profilokkal, zsanérokkal vannak ellátva, ezéltal könnyen kezelhetőek és pormentesen záródnak. A műtárgyvédelmi szempontból elvárt speciális bemutatási és tárolási lehetőséget biztosítják.
Ragasztott, biztonságifóliás üveggel és UV-mentes világítással gyártjuk vitrineinket, melyek mini klímával vagy proserb kazettával elláthatók. Célunk mindenesetben a korrekt szolgáltatás és színvonalas produktum.
Szívesen látjuk Önt bemutatótermünkben, ahol kézzelfogható módon tudjuk bemutatni vitrineinket, termékeinket. Keressen minket bizalommal!