Hosszúpolcos állványok

Ft +ÁFA

Leírás

Hosszúpolcos állványok

 

Hosszúpolcos állványok kitűnő tárolási lehetőséget biztosítanak olyan anyagok számára, amelyeknél a nagy méret vagy súly miatt a polcos tárolási forma nem jöhet szóba.

A hosszúpolcos állvány könnyen és gyorsan szerelhető, elemes kivitelének köszönhetően maximális raktárkihasználtság érhető el.

A nagypolcos állványrendszer elemei, a keretek és a gerendák széles választékban állnak rendelkezésre, hogy a rendszer könnyen a vevői igényekhez alakítható legyen. Közepes és hosszú gerendák kombinálhatók egyazon állványsoron belül, a különböző anyagok hatékony tárolása érdekében.

A hosszúpolcos rendszer nagy méretválasztékban áll rendelkezésre. Az oszlopok standard magassága 1800-tól 3000 mm-ig terjedhet, de a maximális magasság 5,55 m is lehet. A keretmélység 600-tól 1000 mm-ig és a gerendahossz pedig 1200-tól 3000 mm-ig rendelhető. A gerendák terhelhetőségtől függően 50 mm, 75 mm és 90 mm magasságban készülnek. A gerendák tetején 25 mm-es lépcső segíti elő az esetleges lemezpolc vagy pozdorjalap behelyezését. A gerendaszintek 50 mm-enként áthelyezhetőek.

Az elemek porszórt kivitelben készülnek kétféle variációban: minden elem RAL 5010 kék színben vagy a gerendák RAL 9002 törtfehér és az oszlopok RAL 7035 világosszürke színben.

Az állványrendszert sokféle felhasználásra méretezhetjük: egészen a kis terhelhetőségű kézi kiszolgálású állványoktól a targoncával kiszolgált magasraktárakig. Az állványok később is könnyen átalakíthatók és bővíthetők.