Gördíthető tömörraktári állvány

Ft

Leírás

Compactus tömörraktári gördíthető állványok

Használja ki maximálisan a rendelkezésre álló raktárhelyiség méreteit! A tömörraktári tárolással  az alapterület akár 95%-a is tárolásra használható!

A Bruynzeel Compactus gördíthető állványaival a legmodernebb technológia segítségével tárolhatja, kezelheti dokumentumait, eszközeit, tágyait. A gördíthető állványok lehetnek kézi vagy elektromos mozgatásúak, felépítményük lehet polcos, fiókos állvány, vagy hosszúanyag tároló karos állvány, esetleg hosszúpolcos vagy raklapos állvány, illetve kialakítható látványtári üvegezett állvány is.

A sínek lehetnek padozatban süllyesztettek (ezt leginkább új épület esetén és olyan helyen, ahol a rendszer előre láthatóan nem lesz áttelepítve), illetve álpadlós (Superfloor, a meglévő padlózatra annak megbontása nélkül telepíthető komplett sín és padlórendszer) kivitelűek.

Gördíthető állványból kialakítható kétszintes változat is. Ebben az esetben az alapterület mellett a belmagasság is maximálisan kihasználható. Kétszintes gördíthető állvány 5m belamagasság felett ajánlott. A rendszer elektromos mozgatású, az alsó és felső állvány egyszerre mozdul. Az állvány elektronikus biztonsági rendszerrel van felszerelve.

Gördíthető tömörraktári állványokat a standard méretek alapján, a megrendelői  igényekhez és a helyi adottsághoz alkalmazkodva egyedileg tervezzük, árazzuk.

Az ingyenes helyszíni felmérést és ajánlatot kérje tőlünk!