Interaktív eszközök

Mik is az interaktív eszközök? Az interaktív eszközök a célközönség növelésének egyik módja. Lehetővé teszi számukra, hogy interakcióba lépjünk az oldallal. Például egy orvosi információs webhely, ahol a felhasználókat segíti a bevitt élelmiszerek, valamint az napi mozgás nyomon követésében. Segítségével erős márkahűség alakítható ki és a kialakíthatjuk a látogatók rendszeres visszatérését. Ha az interaktív eszköznek van egy partner által fizetett terméke, akkor nagyobb esélye van annak, hogy a fizetett eszköz az előnyére váljon. Készleteink választékában nem csak virtuális eszközök vannak, hanem elérhetőek kirakós játékok, ügyességi játékok, analóg és digitális készülékek, audio lejátszók, videólejátszók, tablet állványok, terepasztalok, makettek, vetítés, vezérlések és vezérlő eszközök.

Hogyan működik az interaktív eszközök?

Az interaktív tábla nagyszerűen hasznosítható információs és kommunikációs technológia. Egy szoftver kapcsolja össze a táblát és egy számítógépet, amit egy vezérlő segítségével könnyen irányíthattunk, vagy a tábla érintésére is lehetőség van. Hazánkban több tábla típus van forgalomban. Az eszközvezérlő a legtöbb esetben a számítógépre van telepítve. A számítógép kimenetele pedig egy projektorhoz van csatlakoztatva, így amit szeretnénk vetíteni, interaktív táblán is megjeleníthető. Az interaktív eszközök összekapcsolódnak egymással. Három alapon működnek, hogy a bemeneti perifériaként tudjuk működtetni. Lehet fizikai érintés, ultra vagy infrahangosok, illetve elektromágneses elven működő.

Mi az interaktív tartalom és hogyan működik?

Az interaktív tartalom lényege, a közönséggel való beszélgetés, és a kommunikáció megteremtése. Az legtöbb ember nem tud ellenállni a kihívásnak, hogy teszteljék magukat különböző helyzetekben, összehasonlítsák magukat másokkal, és hogy megoszthassák véleményüket és nem utolsó sorban, hogy jól szórakozzanak. De az üzemeltető számára a legfontosabb ismérve annak adás-vétel tartalma, mellyel élénkíthetjük forgalmunkat, növelhetjük látogatóinkat, és ezzel eladásainkat.

Az egyik oka, amiért az interaktív tartalom annyira erős, hogy azonnali eredményeket nyújt a felhasználók számára. Aktívan válaszol a kérdésekre, vagy részt vesz az interaktív taralomban, időben észreveszi és jelzi a kilátásokat a lehetséges eredményeket, amelyekkel megoldják a felmerülő problémákat, méghozzá kihívásokkal vagy ötletekkel. A statikus tartalom esetében a felhasználónak saját gondolkodás menetét kell követnie, hogy képes legyen a megoldás kezelésére.

Mik az interaktív eszközök előnyei és hátrányai?

Előnyei:

 • Könnyű hozzáférést biztosít az információkhoz
 • Alacsony működési költséget igényel
 • Szakmailag biztosítja a fejlődés lehetőségét
 • De nem csak szakmailag, hanem tovább képzésre is lehetőség van
 • Egyénre szabható
 • Idő, valamint helytakarékos
 • Motiváló hatással bír
 • Összehozza az embereket

Ne menjünk el a hátrányok mellett sem

 • Hagyományok elvesztése
 • Háttérbe szorul a kommunikáció
 • Egy felmerülő áramszünet esetén elvészhatjuk a tartalmat, vagy pedig teljesen tehetetlenné válunk általa
 • Igaz, egyszeri befektetéssel jár, viszont ez elég magas lehet bizonyos esetekben
 • Kialakulhat a mozgáshiányos életmód, főleg gyerekkorban jelent ez problémát
 • Szemünk romlását okozza
 • Hanyag testtartás miatt egyéb gerinc problémák is kialakulhatnak
 • Egy eszköz meghibásodása esetén, ha garanciális könnyedén megoldható a javítása vagy a cseréje, de egy bizonyos idő elteltével akár cserét igényel, ami nem egy kis összeg

A 21. század az interaktív eszközök évszázada.

Ön is nehéz helyzetbe kerül, amikor választania kell az eszközök sokszínűsége között. Nálunk minden eszközt és szolgáltatást megtalál, amire önnek csak szüksége lehet. Előre egyeztetett időpont alapján, egy személyes találkozó keretében felmérjük az Ön igényeit, vállaljuk a szállítást és a szakszerű összeszerelést. Kérjen egyedi ajánlatot honlapunkon keresztül! Válassza az egyszerűbb megoldást az eszközök beszerzésére! Válasszon minket! További információkért keressen fel minket a hét bármely napján!