Fémszekrények

Mind a(z) 8 találat megjelenítve

Fontos alaposan átgondolni, hogy milyen öltözők, egyéb helyiség berendezéseit szerezzük be egy ipari terület kialakításakor. Az alapterület, az öltözőt használók létszámával, a tárólásra szükséges eszközök figyelembevételével, fontos, hogy mennyit és milyen minőségben helyezünk el. Ezen kívül azt is figyelembe kell venni, hogy időt álló legyen, ne kelljen rövid időn belül kicserélni, és az értéktárgyaink biztonságban legyenek. A Faberman kft széles választékkal rendelkezik a fémszekrények piacán. Kínálatunkban megtalálható tűzálló polcos, polcos kétajtós, egyajtós fémszekrényeket, valamint térképszekrényeket melyek műszaki rajzok, és térképek tárolására alkalmas. Masszív szerkezet és nagy teherbírás mellett hőálló, duplafalú fémszekrények választása sem utolsó szempont. További információkért látogasson el honlapunkra!

Hosszú távú megoldást keres?

A fémszekrény a legjobb választás a tárolásra? Íme, néhány meggyőző érv amiért érdemes anyagok, és eszközök tárolására a fém szerkény mellett dönteni.

Különböző méretekben rendelhető. Ez az egyik legfőbb ok, amiért az emberek előnyben részesítik ezt a fémszerkezetet. Ha ön egy közepes méretű fémszekrényt keres, ami tisztító szerek tárolására alkalmas, akkor biztos lehet benne, hogy nálunk megtalálja az önnek megfelelő méretet.
Előre szerelt fémtároló szerkezetek többsége már előre gyártott. Így megrendelőink számára előnyös, hiszen önnek nem kell az összeszereléssel járó nehézségekkel bajlódnia. Festékréteggel rendelkeznek, és használatra azonnal készek.

Könnyen tisztítható és karbantartható. Ha ön a fémszekrény vásárlása mellett dönt, akár szerszámok, festékek, és egyéb tisztítószerek tárolására, nem kell szigorú tisztítási eljárásokat követni. Csak egy szivacs, mosogatószer kell a tisztításhoz.

Zároló funkcióval rendelkezik. Biztonsági zárral van felszerelve, így megerősíti értéktárgyak biztonságát.

Hosszabb ideig eltart. A fém az egyik legtartósabb anyag. Kiváló minőségű, erős, rozsdamentes, és könnyű. Könnyen mozgatható az egyik helyről a másikra, bármilyen karcot ejtve a padlónkon. Évekig, akár évtizedekig eltart, jobb választás, mint a fa vagy a műanyag tároló elem.

Megfizethető, sokkal olcsóbb, mint a fa szekrények. Ha költségeink korlátozottak, mindenféle képen a fémtároló szekrényeket javasoljuk. Több ideig eltartanak, kevesebb karbantartást igényel.

Úgy tervezhető, hogy az minden igényt kielégítsen. Tároló egységekkel külön ellátható, a maximális hely kihasználás érdekében. Emellett tökéletesen beolvad a környezetbe.

Soha nem változtatja meg a színét. A korosodás miatt sok más termékek változtatják színét. Míg a fa szekrényeket idő elteltével le kell cserélni, a rozsdamentes fémet nem és még, értékét is megtartja egy újra felhasználás esetén.

Széles választék, modern és innovatív tároló megoldásáért látogasson el hozzánk vagy kérjen ajánlatot honlapunkon! Hozzá értő kollégák segítenek a fémszekrények kiválasztásában!

Milyen hátrányai vannak?

Ránézésre az erős, minőségi anyagból készült fémkabinetek egy hideg érzetet keltenek bennünk. Egy kisebb karcolás könnyen eltávolítható a felület letörlésével, míg bármilyen nagyobb sérülés, helyrehozhatatlan károkat okoz. Ne feledkezzünk meg az oxidációról sem, az acél nagy része hajlamos erre, viszont erre is van megoldás.

Hogyan tartsuk karban?

Mint már említettük tisztítása nagyon egyszerű és gyors.
Mindenféle képen kerüljük a forró meleg vízzel való érintkezést közvetlenül.
A karcolás elkerülése érdekében, kerüljük az éles tárgyak használatát

Nem tud dönteni? Nem tudja, melyik lenne a legalkalmasabb? Mekkora méret? Mi minden kérdésére válaszolunk!

Cégünk több éves tapasztalattal rendelkezik. Mi csakis minőségi anyagokat használunk fel. Képzett szakembereink készséggel állnak rendelkezésére. Kérjen árajánlatot honlapunkon keresztül, vagy egyeztessen velünk időpontot egy személyes találkozóért! Válassza a szakértelmet! Válasszon minket!