Tárolóeszközök

Cégünk évek óta foglalkozik tárolóeszközök gyártásával és telepítésével.

TárolóeszközökCélkitűzésünk, hogy megfelelő, személyre szabott egyedi igényeket kielégítő termékeket hozzunk létre. Mi praktikus megoldást kínálunk az eszközök tárolásához. Az általunk képviselt berendezések magas műszaki színvonalúak és minőségben megfelelnek az Európai szabványoknak. Fiatal és dinamikus csapatunk számára fontos a vevői elégedettség, valamint az, hogy a cég által meghatározott elveket képviselje. Minőségi termékek gyártásával és forgalmazásával szeretnénk megtisztelni ügyfeleinket, az elvárásaiknak és igényeinek maximálisan eleget téve.

Ha tároló eszközre gondolunk, többféle típus jut az eszünkbe. Anyagát tekintve lehet fából, fémből, üvegből vagy műanyagból.

Kiváló minőségű szabadon álló polcrendszerek, múzeumi vitrinek, shopvitrinek, fémszekrények, raktári, gördíthető, tömörraktári állványrendszerek, speciális, savmentes tárolóeszközök és látványraktári berendezések széles kínálatával várjuk minden kedves ügyfelünket. Válasszon a polcok széles választékából, melyek kereskedelmi használatra is tökéletesen alkalmasak. Ezen kívül használhatók otthoni tároláshoz, irodai használatra, garázshoz, alagsorhoz, raktárokhoz, kiskereskedelmi üzlethez, raktárhoz vagy műhelytároláshoz. A tároló eszközök különféle méretben kaphatók, különböző méretű és anyagú cikkek tárolására. Ezek a polcrendszerek esztétikai szempontból vonzóak, és stílusosak, kiegészítve otthoni, irodai vagy raktárhelyiségüket. Ezen felül könnyen és gyorsan összeszerelhetők és konfigurálhatók.

Tárolóeszközök biztonsági vizsgálata

  • Szabványokra vonatkozó információk figyelembe vétele 
  • Fontos, hogy milyen területen alkalmazzuk
  • Megfelelő hivatkozások beszerzése, kötött acél tároló eszközök előírása, vagy állítható rendszerekre vonatkozó hivatkozások
  • Üzemelési követelmények
  • Fontos a szakképzettség és az utasítások betartása. A tárolóeszközök pontos összeállításához és beszereléséhez szakértő kezeknek kell elvégezni. Ez jelentősen befolyásolja a munka minőségét és pontosságát.
  • Ha szeretnénk változtatni az eszközünkön, mindenféle képen a szakértővel kell konzultálni, ehhez fontos követni az utasításokat és tanácsokat mielőtt bármilyen módosításnak is hozzá látnánk.
  • Be kell tartani az általános biztonsági előírásokat. Egy erre illetékes személy kijelölése ajánlott.
  • Kollégáink megfelelő képzésben részesülnek, rendelkeznek a megfelelő szaktudással
  • A tároló eszközök károsodását, jelezni kell felénk. Az ellenőrzéseket mi végezzük és javítjuk. Az eszközök állapotát érdemes minden évben elvégezni egy baleset elkerülése érdekében.

Cégünknél arra törekszünk, hogy kiváló termékeket, kiváló szolgáltatást kínáljon. Szakterületünk a raklap állványok és az ipari polcok, a sok más tároló között. Örömmel fogadjuk megrendeléseket online és telefonon keresztül szakképzett csapatunk segítségével. Honlapunkon széles választékban talál tároló eszközöket. Ezek a termékek kényelmesek, biztonságosak, az üzleti tulajdonosok számára egyaránt.

Néhány perc alatt könnyen összeállíthatók, szerelhetők. A tároló eszközök erős csavarokkal vannak csatlakoztatva, amelyek megakadályozzák a későbbi meglazulást. A csavar nélküli polc rendszerek tartósak, könnyen kezelhetők és esztétikailag vonzóbbak, mint a hagyományos rendszerek. Nagy teherbírású berendezések, például szerszámok és egyéb berendezések tárolására is alkalmas. Legyen lakóhely, iroda vagy ipari felhasználású, ezek a polcrendszerek hatalmas különbséget okozhatnak munkaterületének szervezésében és a munkafolyamatában.

Cégünk könnyen megközelíthető, barátságos családias légkörrel várjuk minden hozzánk betérőt. Termékeinket úgy tervezzük, hogy a lehető legkönnyebb és kényelmesebb legyen az ön számára, figyelembe véve az igényeket. Ha ajánlatot kér tőlünk, információkat a kívánt tároló eszköz formatervezéséről, anyagiról és egyéb fontos tudnivalókról szakképzett kollégáink igyekeznek felvenni önnel a kapcsolatot. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy a vásárlói elégedettséget növeljük és biztosítjuk a teljes mértékben testreszabott tároló eszközöket. Vitrinjeink különféle kiállítási lehetőségekhez is kínálnak, amelyek kifejezetten múzeumi kiállításokhoz igazodnak. Ezekhez különleges akril tartók is rendelkezésre állnak. A lehetőségek bőségesek, kérjük, hívjon bármikor árajánlatért vagy kérjen részletesebb információt a lehetőségekről.