Shop vitrin

Üzleti, bemutatótéri berendezések

Speciális vitrinek

Speciális vitrinek

Vitrinasztalok

Vitrinasztalok

Állóvitrinek

Állóvitrinek

Falivitrinek

Falivitrinek

Diorámavitrinek

Diorámavitrinek

 

 

 

 

 

Prémium minőségű shop vitrin

Egy üzlet, vagy egy bemutatóterem legfőbb ékességei természetesen a bemutatott termékek. Azonban van még valami, amiről hajlamosak vagyunk megfeledkezni, pedig kiemelten fontos szerepet játszik. Egy exkluzív terméket minden esetben egy exkluzív helyen kell tárolni és bemutatni: ezért készítünk prémium minőségű, elegáns shop vitrineket.

Milyen a jó shop vitrinek?

Az elsődleges szempont, hogy kizárólag kiváló minőségű anyagokból készüljön. Fontos, hogy hosszú távon el tudja végezni a feladatát, és ne kelljen néhány havonta újat vásárolni.

shop vitrin

A jó minőségű üveg biztosítja, hogy a vendégek tökéletesen lássák az adott termék minden részletét. Ebben a beépített led világítás is segítségünkre lehet. A tervezésnél figyelembe kell venni, hogy csak strapabíró anyagokat használjunk, amelyek segítségével szinte lehetetlen sérülést ejteni a shop vitrinen. Azonban ha ez mégis megtörténne, ha prémium minőségű anyagokat használunk, azok nem képesek balesetet okozni a vendég számára, és a vitrinben tárolt tárgyak sem sérülnek.

Előfordul, hogy egy kiemelten érzékeny tárgy sérül a nem megfelelő klimatizáció miatt. Ha meg szeretnénk őrizni a termékek épségét, nem szabad a véletlenre bízni a tárolást. Egy igazán jó shop vitrin elkészítésénél ugyanis figyelembe kell venni többek között a hőmérsékletet és a páratartalmat is.

Külalakját tekintve egy jó shop vitrin letisztult, egyszerű, és esztétikus. Nem vonja el a figyelmet a benne tárolt tárgyakról és termékekről, hanem inkább még tovább emeli azok fényét. Ránézésre luxus érzetet kelt, és már messziről tudatja velünk, hogy exkluzív termékek tárolására használják.

Amennyiben egy üzletben, vagy bemutatóteremben luxus minőségű, esztétikus shop vitrinekben szeretné bemutatni termékeit, érdemes egy megbízható céget felkeresnie ennek érdekében. Ebben segít Önnek a Faberman Kft.

Minőségi shop vitrinek – rendeljen tőlünk!

Kínálatunkban számtalan lehetőség közül választhat. Több éves tapasztalattal rendelkező szakemberek által, prémium minőségű alapanyagokból készített vitrinasztalok, fali-és állóvitrinek, vagy egyedi, speciális vitrinek közül válogathat. Bármilyen célra is szeretné felhasználni termékeinket, nálunk biztosan megtalálja, amire szüksége van. Garantáljuk, hogy Ön és vendégei is elégedettek lesznek az általunk készített prémium minőségű shop vitrinekkel.

Budapesti telephelyünkön előzetes bejelentkezés alapján tudjuk fogadni a kedves érdeklődőket. Hívjon minket bizalommal!